Reparasjonstjenester

Nedenfor finner du informasjon og priser over hva vi kan reparere. Finner du ikke det du leter etter, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Mobil

Her finner du informasjon om reparasjon av mobiltelefoner

Spillkonsoll

Her finner du informasjon om reparasjon av spillkonsoller​

Nettbrett

Her finner du informasjon om reparasjon av nettbrett

Apple Watch

Her finner du informasjon om reparasjon av Apple Watch

Laptop

Her finner du informasjon om reparasjon av laptop

Hvorfor velge oss?

Når du trenger reparasjonstjenester, er vi her for å hjelpe.

FAQ's

Ofte stilte spørsmål

Vi streber alltid etter å tilby den beste kvaliteten når det kommer til reparasjon av enhetene dine. Når det gjelder Apple-enheter, er det viktig å merke seg at Apple har strenge restriksjoner på salg av deler til tredjepartsverksteder. Derfor får vi ikke tilgang til originale deler fra Apple.

For Apple-enheter bruker vi enten OEM-deler (Original Equipment Manufacturing) eller «refurbished» deler. OEM-deler refererer til deler som er produsert under et annet merkenavn enn vårt eget, men som møter samme kvalitetsstandarder som originale deler. «Refurbished» deler innebærer at vi gjenbruker de originale LCD/OLED-skjermene ved å bytte kun glasset.

Vi ønsker også å tilby rimeligere alternativer for iPhone-reparasjoner, slik at vi kan imøtekomme forskjellige behov og budsjett.

Når det gjelder andre merker som Samsung, Huawei, osv., bruker vi utelukkende 100% originale deler for å sikre den høyeste kvaliteten og ytelsen på reparasjonene.

Vår prioritet er å gi deg pålitelige og profesjonelle reparasjonstjenester, uansett hvilken enhet du har. Hvis du har flere spørsmål om våre reparasjonstjenester, er du velkommen til å kontakte oss. Vi ser frem til å hjelpe deg med enhetene dine!

Normalt sett trenger vi ikke mer enn en times tid for å fullføre reparasjonen. Visse reparasjoner kan imidlertid ta litt lengre tid, men vi vil alltid gi deg en estimert tidsramme for reparasjonen før du leverer inn enheten til oss.

Vårt mål er å fullføre reparasjonen så raskt som mulig, samtidig som vi sikrer at alle nødvendige reparasjoner blir utført grundig og nøyaktig. Vi forstår at din tid er verdifull, og vi jobber hardt for å minimere ventetiden og holde deg informert om fremdriften under hele prosessen.

Hvis du har spesifikke tidsbegrensninger eller behov for en raskere reparasjon, er du velkommen til å ta kontakt med oss, så vil vi gjøre vårt beste for å imøtekomme dine krav. Vi setter pris på din tillit til våre tjenester, og vi er her for å sørge for at du får den beste opplevelsen når du benytter deg av våre reparasjonstjenester.

Det gjør vi. Du kan lese mer om garanti ved å klikke her:
Les om garanti

Hos oss kan du betale både med kort, kontant og Vipps.
Vi tar alle typer kort.

Absolutt! Vi tar imot enheter både personlig på vårt verksted og per post.

Dersom du ønsker å sende enheten til oss, vennligst ta kontakt før du sender den. Vi vil gi deg informasjon om riktig adresse og eventuelle spesifikke instruksjoner for forsvarlig emballering.

Det er viktig å merke seg at ved utsendelse av enheten vil det tilkomme en fraktkostnad for retur. Vi bruker pålitelige frakttjenester for å sikre at enheten din kommer trygt tilbake til deg.

Vi anbefaler at du tar kontakt med oss først, slik at vi kan gi deg veiledning, avklare eventuelle spørsmål og sørge for at reparasjonen gjøres så smidig som mulig. Kundetilfredshet er vår prioritet, og vi ønsker å gi deg den beste opplevelsen uansett hvordan du velger å levere enheten til oss.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Bruke gjerne kontaktskjemaet nedenfor.

Bestill reparasjon i dag.

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg

Navigasjon

Copyright © 2022 | Hynnen | All rights reserved.