Om oss

Nedenfor finner du litt info om den lille bedriften Hynnen.com

Om oss

Velkommen til Hynnen – en bedrift drevet av meg, Alexander Hynne.

Min interesse for datamaskiner har fulgt meg helt siden barndommen, og jeg har alltid vært fascinert av å skru og fikse ting.

I 2012 startet jeg firmaet med en enkel idé om å bytte skjermer på iPhone. Etter hvert som bedriften vokste og etterspørselen økte, utvidet jeg tjenestene til å inkludere reparasjoner av nettbrett og PC/Mac.

I tillegg til å drive denne virksomheten, jobber jeg også i en 100%-stilling ved Aker Solutions Verdal. Dette betyr at reparasjonene ofte utføres på ettermiddag, kveld, helger og ferier. Selv om det kan bli mye jobb, trives jeg virkelig med oppgavene jeg har. Det gir meg stor glede å drive firmaet hjemmefra, da det gir meg muligheten til å være sammen med familien min samtidig som jeg utfører reparasjoner og andre oppdrag.

I 2018 fikk jeg en forespørsel fra Trøndelag Traktor (nå Lena Maskin) om å bistå dem med service og reparasjon av Husqvarna Robotklippere. Dette hørtes interessant ut, så jeg takket ja og ble der i ferien.

Høsten 2018 startet jeg også opp med utleie av forskjellige produkter. Først med møbelrenser og noen andre produkter, og senere investerte jeg i 12 stk boblefotballer.

Våren 2019 utforsket jeg også PC- og Mac-supporttjenester, inkludert fjernhjelp og assistanse hos kunder hjemme.

Jeg setter stor pris på muligheten til å tilby en rekke tjenester, og jeg er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen når du benytter deg av våre tjenester. Hvis du har spørsmål, eller trenger assistanse, er du velkommen til å kontakte meg. Jeg ser frem til å kunne hjelpe deg med alt fra datamaskinreparasjoner til utleie av morsomme aktiviteter.

0

+

år med erfaring