Garanti

Nedenfor finner du informasjon om garanti

Vi tilbyr 12 måneders garanti på alle deler og reparasjoner som er utført hos oss. Denne garantien dekker funksjonalitet, slik som eventuell flimring, feil farger på displayet og lignende, forutsatt at det ikke er selvpåførte skader, som for eksempel knust skjerm, fukt, skjev ramme osv.

Hvis du oppdager noe som ikke stemmer med enheten din etter reparasjonen, ber vi deg om å ta kontakt med oss umiddelbart. Vi er her for å sikre at du får den beste opplevelsen med enheten din og vil løse eventuelle problemer så raskt som mulig.

Vi ønsker at du skal være fornøyd og trygg når du velger oss. Reklamasjonsretten følger selvfølgelig forbrukerloven til enhver tid. Vi setter pris på din tillit til våre tjenester, og vi vil alltid strekke oss etter å levere den beste opplevelsen og service for deg og enhetene dine.

Når det gjelder batterier, garanterer vi, på lik linje med Apple og andre produsenter, at tilstanden skal være minimum 80% etter ett år (normalt bør den være 90-95%). Dette betyr at du kan være trygg på at batteriet skal fungere optimalt i lang tid etter reparasjonen.

Angående garantien fra butikken eller Apple, er det viktig å merke seg at Hynnen.com er et uautorisert verksted. Derfor vil garantien du fikk i butikken ved kjøp bli brutt dersom du får utført reparasjoner hos oss. Imidlertid er det viktig å påpeke at ved mange relevante reparasjoner, som fallskader og fukt, vil garantien fra butikken allerede være brutt. Vanlig reklamasjon hos Apple er vanligvis 5 år for privatkjøp og 1 år for kjøp gjennom et firma.

Du har rett til å velge hvor du ønsker å reklamere på produktet ditt, enten det er der du kjøpte det, direkte hos Apple eller hos Hynnen.com for en rask og pålitelig reparasjon. Vi er her for å hjelpe deg og sikre at enheten din fungerer optimalt. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål angående garantien eller trenger assistanse med enheten din.

Les: Viktig detalj angående skjermbytte på iPhone 11-modeller og nyere.