• Velkommen

  NYHET!
  Vi har nå startet med utleie av boblefotball!

  Perfekt for utdrikningslag, teambuilding, eventer og vennegjenger. Det blir garantert mye latter og god stemning. Det kreves ingen ferdigheter i fotball! Alle kan delta.

  Bobblefotball handler om å løpe i hverandre, unngå taklinger og prøve å spille fin fotball. Boblefotball er oppblåsbare plastballer du tar på deg før fotballkampen startes.

  LES MER HER

   


  Hynnen.com driver med reparasjon/service av småelektronikk, som blant annet smarttelefoner (Apple og samsung), nettbrett, mac, PC med mer.

  Sjekk ut det nye booking-systemet for bestilling av reparasjon, eller ta kontakt via telefon / epost

  Ønsker du å reparere enheten selv? Vi selger også kun delene. Ta kontakt for pris

  Hos Hynnen har du alltid 12 måneders garanti. 

 • Error 53

  19.02.2016
  Apple beklager problemene rundt Error 53. Ny oppdatering (iOS 9.1.2) løser problemet.
  http://itavisen.no/2016/02/18/apple-unnskylder-ovenfor-kundene-med-ny-ios-oppdatering/

  08.02.2016
  Den siste uken har det blitt skrevet en del om “Error 53” til iPhone 6. Mange opplever å få denne feilmeldingen under oppdatering av iOS. Det finnes flere årsaker til feilmeldingen, men den er knyttet til telefonens hjemknapp og Touch-ID (fingeravlesning).

  Hvis hjemknapp eller hjemknappens ledning er blitt bytte eller går i stykker kan “Error 53” forekomme under oppdatering. Det er litt usikkert om feilmeldingen er knyttet bare til hjemknapp-systemet eller om et skjermbytte også kan en påvirkning.

  Apple sier at de har lagt inn feilmeldingen med vilje, for å beskytte kundene. De sier at hvis det er blitt byttet ut komponenter som har direkte innvirkning på telefonens Touch-ID, vil feilmeldingen komme under oppdatering. Ifølge Apple er dette et sikkerhetssystem som skal forhindre falske Touch ID-sensorer fra å bli tatt i bruk.
  Så, er det trygt å foreta et skjermbytte?
  Hynnen.com bytter ikke ut hjemknapp og hjemknappens ledning, men flytter den over til ny skjerm. På den måten er det samme hjemknapp og ledning som før, men på ny skjerm. Det er som sagt usikkert å si om skjermbytte har innvirkning på error 53, eller om det kun er hjemknappen. Så “Error 53” kan derfor ikke utelukkes etter et skjermbytte.
  Regner med at det kommer mer informasjon om kort tid.

  Vel og merke: Feilmeldingen kommer kun ved oppdatering.

  Kilder / Les mer her:

  http://www.theverge.com/2016/2/5/10923780/error-53-iphone-screen-repair-third-party

  What’s Up With Error 53?

  What’s Up With Error 53?

  ​​How do I avoid Error 53 during a repair?​

  When you replace your display, make sure that you or your third-party repair tech uses theoriginal Touch ID sensor, button, and ​cable. If your home button is faulty, for the time being you’ll have to get it repaired through Apple. If you can’t, then just don’t replace it. Use the on-screen accessibility button, or risk bricking your phone. If you must replace a home button or torn cable (or you already have done so), do not upgrade your phone OS.

  Hva om du har fått feilmeldingen: 

  I’ve got an Error 53. What now?​​

  If you encounter Error 53 and can reinstall your original home button and original home button cable, do so. If you don’t have the original parts, and haven’t updated your phone yet, don’t. Beyond that, there doesn’t seem to be an answer. All we can hope for is a lucky break at a local Apple store, or for a future fix.

   

 • Betalingsmuligheter


  Fra 04.01.16 vil Hynnen.com tilby kortbetaling (Debet, Visa, MasterCard). 

  Step_2

  Vi kommer til å benytte oss av kortleseren til iZettle. Du kan lese mer om tjenesten på iZettle sine hjemmesider, eller en test fra Teknisk ukeblad.
  Les om sikkerheten ved å bruke iZettle her

  Det vil også være mulighet for å betale med kontanter.

  Fram til 04.01.16 vil det også være noe begrenset mulighet for reparasjoner. Dette grunnet en del endringer i firmaet, som blant annet bytte av leverandør.

 • Mangel på skjermer til iPhone 5, 5C og 5S

  Det har lenge vært antydninger i markedet om at tilgangen på original LCD til iPhone 5, 5S og 5C skulle bli problematisk. Markedsprisene har sakte, men sikkert gått oppover de siste månedene før de i starten av august fikk et kjempehopp.

  Jeg har tidligere skrevet om mangelen i verdensmarkedet på iPhone 5, 5C og 5S-skjermer. Mangelen har økt sakte men sikkert iløpet av våren og sommeren. Dette gjør at prisene stiger.
  I begynnelsen av august ble markedsprisen satt opp en god del. Dette medfører dessverre litt dyrere reparasjoner.

  Grunnen til at det er mangel er vanskelig å si, men en av årsakene er at LG stoppet sin produksjon av LCD-skjermer (til mobil) i starten av mai. Nå er det kun Sharp som produserer. En annen årsak kan være at det kommer en ny iPhone med tilsvarende LCD-skjerm som dagens 5, 5c og 5S, men dette er kun spekulasjoner.

  Det ryktes også at tilgangen på LCD til iPhone 6 vil minske, men forhåpentlig vis vil Sharp øke produksjonen sin.

  Sjekk prisliste for reparasjon her

 • iPhone lightning ladekabler

  Bruker du uoriginale (tredjeparts) ladekabler til din iPhone 5/5C/5S? 

  Det finnes et enormt marked for mobilt tilbehør. En del av det fungerer fint, og noe ikke. For eksempel uoriginale ligtningkabler. De kan skape problemer for din iPhone.

  Originale ladekabler regulerer (sammen med strømforsyningsenhet) spenningen og strømmen inn til iPhonen, slik at den ikke skades. Uoriginale ladekabler regulerer ikke dette, og tillater dermed mer spenning og strøm. Dette kan skade en liten brikke inne i iPhonen (U2 IC), som gjør at iPhonen ikke fungerer optimalt.
  Symptomer på en skadet U2-brikke:
  – Batteriet lader ikke hvis det er under 1 %
  – iPhonen slår seg automatisk på
  – Hvis iPhonen er ladet ut, og den settes på lading, skjer det ingenting. Den forblir “død”

  Tredjeparts tilbehør som er godkjent av Apple skader ikke iPhonen

  Dessverre er det vanskelig å reparere slike skader. Det kreves mikrolodding for å bytte/reparere slike “brikker”.
  Det finnes noen firmaer som utfører det, men det blir fort kostbart.

  Kilde: mendmyi.com

 • Ukenummer i iOS 8

  Her vises det hvordan du kan slå på ukenummer i kalenderen i iOS 8.
  Se video