Noen nyttige tips i iOS 8

Det finnes en del «skjulte» ting på din iPhone som du kanskje ikke visste om… tips

Her er fire nyttige tips: Lukk flere apper samtidig. Det er litt irriterende å lukke en og en app på iPhone. Ved å bruke tre fingre (en på hver app) og ”swipe” opp får du lukket tre apper samtidig.

IMG_3821

Vater Det finnes mange verktøy-apper som inneholder vater med mer. Men det finnes også en innebygd vater i iPhonen. Åpne kompasset og dra finger til venstre for å få frem vateren.

Legg til egnedefinerte vibrasjonsmønstre på kontaktene dine Gå til ”Kontakter”, velg en kontakt og trykk ”Rediger” øverst til høyre. Skroll ned til ”Vibrering” – Skroll deg forbi alle standardvibreringen som ligger inne – trykk på ”Opprett ny vibrering” – Nå lager du ditt eget vibrasjonsmønster.

IMG_3823

Stop musikken med nedtelleren Dette er et snedig ”triks” hvis du bruker å sovne til musikk på øret. I klokkens nedtellingsfunksjon, er det en innstilling der musikkavspillingen stopper når nedtellingen er ferdig. Sett for eksempel nedtellingen til to timer, start Spotify (eller annen musikkavspiller), sett på en sang/spilleliste og musikken slutter etter to timer. Slik gjør du det: Åpne klokken – velg ”Nedtelling” – trykk på ”Når ferdig” – Skroll ned og velg ”Stopp avspilling”

IMG_3820 IMG_3822