Kategoriarkiv: Ukategorisert

Velkommen

Hynnen.com driver med reparasjon/service av småelektronikk, som blant annet smarttelefoner (Apple og samsung), nettbrett, mac, spillkonsoller, kaffemaskin med mer.

Sjekk ut prislister her og bestill gjerne time via booking-systemet, telefon eller epost.
Ønsker du å reparere enheten selv? Vi selger også kun delene. Ta kontakt for pris

Hos Hynnen har du alltid 12 måneders garanti. 

Error 53

19.02.2016
Apple beklager problemene rundt Error 53. Ny oppdatering (iOS 9.1.2) løser problemet.
http://itavisen.no/2016/02/18/apple-unnskylder-ovenfor-kundene-med-ny-ios-oppdatering/

08.02.2016
Den siste uken har det blitt skrevet en del om «Error 53» til iPhone 6. Mange opplever å få denne feilmeldingen under oppdatering av iOS. Det finnes flere årsaker til feilmeldingen, men den er knyttet til telefonens hjemknapp og Touch-ID (fingeravlesning).

Hvis hjemknapp eller hjemknappens ledning er blitt bytte eller går i stykker kan «Error 53» forekomme under oppdatering. Det er litt usikkert om feilmeldingen er knyttet bare til hjemknapp-systemet eller om et skjermbytte også kan en påvirkning.

Apple sier at de har lagt inn feilmeldingen med vilje, for å beskytte kundene. De sier at hvis det er blitt byttet ut komponenter som har direkte innvirkning på telefonens Touch-ID, vil feilmeldingen komme under oppdatering. Ifølge Apple er dette et sikkerhetssystem som skal forhindre falske Touch ID-sensorer fra å bli tatt i bruk.
Så, er det trygt å foreta et skjermbytte?
Hynnen.com bytter ikke ut hjemknapp og hjemknappens ledning, men flytter den over til ny skjerm. På den måten er det samme hjemknapp og ledning som før, men på ny skjerm. Det er som sagt usikkert å si om skjermbytte har innvirkning på error 53, eller om det kun er hjemknappen. Så «Error 53» kan derfor ikke utelukkes etter et skjermbytte.
Regner med at det kommer mer informasjon om kort tid.

Vel og merke: Feilmeldingen kommer kun ved oppdatering.

Kilder / Les mer her:

http://www.theverge.com/2016/2/5/10923780/error-53-iphone-screen-repair-third-party

http://ifixit.org/blog/7889/whats-up-with-error-53/

http://ifixit.org/blog/7889/whats-up-with-error-53/

​​How do I avoid Error 53 during a repair?​

When you replace your display, make sure that you or your third-party repair tech uses theoriginal Touch ID sensor, button, and ​cable. If your home button is faulty, for the time being you’ll have to get it repaired through Apple. If you can’t, then just don’t replace it. Use the on-screen accessibility button, or risk bricking your phone. If you must replace a home button or torn cable (or you already have done so), do not upgrade your phone OS.

Hva om du har fått feilmeldingen: 

I’ve got an Error 53. What now?​​

If you encounter Error 53 and can reinstall your original home button and original home button cable, do so. If you don’t have the original parts, and haven’t updated your phone yet, don’t. Beyond that, there doesn’t seem to be an answer. All we can hope for is a lucky break at a local Apple store, or for a future fix.

 

Betalingsmuligheter


Fra 04.01.16 vil Hynnen.com tilby kortbetaling (Debet, Visa, MasterCard). 

Step_2

Vi kommer til å benytte oss av kortleseren til iZettle. Du kan lese mer om tjenesten på iZettle sine hjemmesider, eller en test fra Teknisk ukeblad.
Les om sikkerheten ved å bruke iZettle her

Det vil også være mulighet for å betale med kontanter.

Fram til 04.01.16 vil det også være noe begrenset mulighet for reparasjoner. Dette grunnet en del endringer i firmaet, som blant annet bytte av leverandør.

Mangel på skjermer til iPhone 5, 5C og 5S

Det har lenge vært antydninger i markedet om at tilgangen på original LCD til iPhone 5, 5S og 5C skulle bli problematisk. Markedsprisene har sakte, men sikkert gått oppover de siste månedene før de i starten av august fikk et kjempehopp.

Jeg har tidligere skrevet om mangelen i verdensmarkedet på iPhone 5, 5C og 5S-skjermer. Mangelen har økt sakte men sikkert iløpet av våren og sommeren. Dette gjør at prisene stiger.
I begynnelsen av august ble markedsprisen satt opp en god del. Dette medfører dessverre litt dyrere reparasjoner.

Grunnen til at det er mangel er vanskelig å si, men en av årsakene er at LG stoppet sin produksjon av LCD-skjermer (til mobil) i starten av mai. Nå er det kun Sharp som produserer. En annen årsak kan være at det kommer en ny iPhone med tilsvarende LCD-skjerm som dagens 5, 5c og 5S, men dette er kun spekulasjoner.

Det ryktes også at tilgangen på LCD til iPhone 6 vil minske, men forhåpentlig vis vil Sharp øke produksjonen sin.

Sjekk prisliste for reparasjon her